Mengenai Kami

Pengenalan ringkas & testimoni pembaca mengenai SeSudu Gula

CERITA KAMI

Mengenai Kami ~ Sesudu Gula

Sesudu Gula merupakan sebuah laman sesawang yang memaparkan resepi-resepi tentang masakan. Dengan penyediaan resepi yang berkonsepkan reka bentuk terkini serta susun atur yang ringkas untuk dipelajari, ia sekaligus pasti akan dapat memudahkan anda untuk belajar tentang memasak akan sesuatu jenis masakan yang tersedia di laman ini.

Di antara menu masakan yang terdapat di Sesudu Gula ini adalah menu Masakan Melayu serta turut diketengahkan juga menu masakan yang terdapat di Nusantara. Setiap menu yang tersedia pasti akan membuatkan anda menyukainya.

Sesudu Gula Trans

Resepi-resepi yang dipaparkan sangat mudah dipahami

Setiap resepi yang dipaparkan akan dhurai dalam bentuk pehamanan ringkas & mudah dipahami.

Setiap langkah-langkah yang ditulis akan memberi keselesaan kepada pembaca samaada sedang memasak atau tidak.

Dari Pn. Rokiah Mansor
Dari Pn. Rokiah Mansor

Resepi Nenek

Nikmati saat keemasan resipi-resepi nostalgia terus dari dapurnya.

Testimoni

Apa kata pembaca kami mengenai resepi-resepi yang dirujuk untuk masakan mereka.

Setiap resepi yang ada di Sesudu Gula mudah untuk saya faham. Ayat yang ringkas serta penerangan tentang memasak sesuatu masakan dalam cara yang mudah untuk saya pelajari. Resepi pula jenis makanan melayu, sesuai untuk saya masak di rumah.

Pn. Jasmin Suhaimi
Pn. Jasmin Suhaimi

Konsep yang digunakan di Sesudu Gula ini amat saya gemari. Setiap langkah memasak boleh ditanda sebagai rujukan semasa saya memasak. Ia membantu saya untuk mengingati langkah-langkah tersebut tanpa perlu menanda di kertas lagi.

Cik Nina Rahman
Cik Nina Rahman

Walaupun saya berbangsa Cina, family saya sangat suka masakan Melayu. Dengan adanya panduan resepi Sesudu Gula ini ia memudahkan saya untuk memasak masakan Melayu yang saya idamkan. Resepi yang ditulis sangat ringkas dan senang dimasak terus.

Mrs. Yen Gen
Mrs. Yen Gen

Langgan Buletin

Masukkan alamat e-mel anda di bawah untuk melanggan buletin kami